• Helping students reach their potential.

  Helping students reach their potential.

 • People teach. People learn. This is where they connect.

  People teach. People learn. This is where they connect.

 • Success is learned.

  Success is learned.

Over mijzelf

Waarom coaching?

Al mijn hele leven ben ik een echt mensen mens geweest en ben ik graag met mensen in contact. Mijn banen waren dan ook voornamelijk in de horeca en de gezondheidszorg en mede daardoor heb ik ervaren dat de communicatie en samenwerking met mensen met allerlei verschillende karakters mij boeit.

Toen ik als wijkverpleegkundige werkte en met meerdere teams aan de slag kon gaan om samen te zorgen voor zelfsturing, resultaten en bevlogenheid merkte ik al snel dat ik het enorm leuk en inspirerend vond om beweging te realiseren door te kijken, te luisteren en te observeren. Hieruit wordt ontzettend veel duidelijk en kon ik al snel zien hoe oplossingen zich aandienden zodra mensen in hun kracht gaan staan en hun angst om zichzelf te zijn overboord gooide.

De mogelijkheden van mensen zijn enorm en als je echt in je eigen ik kan geloven en er kan zijn dan is niks te gek. Deze ervaringen maakte dat ik meer wilde leren en ontwikkelen en de spiegel wilde zijn voor mensen om ze de antwoorden in zichzelf te kunnen laten vinden.

Eerst ben ik zelf een coachtraject in gegaan en daar kwam ik tot inzichten waardoor alles helder werd. Hierna heb ik besloten om de opleiding Academisch coach te gaan doen, een enorme leuke en boeiende tijd volgde en hier merkte ik bij elke les weer dat dit echt is wat ik wil en wie ik wil zijn namelijk mezelf. Ook tijdens deze opleiding heb ik een persoonlijk coachtraject gevolgd en ben ik tot de antwoorden in mezelf gekomen, en is er van veel onnodige ballast afscheid genomen.

Dankbaar voor mijn nieuwe inzichten en energie heb ik besloten dat dit is waar ik verder mee wil en dat gun ik anderen ook. Mijn stijl is open, eerlijk en vriendelijk met ruimte voor humor.

Contact:

V Coach
Van Ostadestraat 234
1073 TV Amsterdam
Tel: +31 (0) 20 6701705
E-mail: info@unlimitedhealth.nl

Links:

 • Link
 • Link
 • Link
 • Link